Δεν προλαβαίνει τον προημιτελικό του Champions League με τη Λιόν ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία στο χειρουργημένο γόνατό του.

Ο πρώτος σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι έχει δηλωθεί στη λίστα για το Final 8 του Champions League που διεξάγεται στην Πορτογαλία, όμως δύσκολα θα βρεθεί στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βρίσκεται ακόμα στη Βαρκελώνη και συνεχίζει την αποθεραπεία. Νομίζω πως θα μπορούσε να έρθει εδώ (σ.σ. στη Λισαβόνα) και να κάνει ένα τεστ» είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα και αναφερόμενος στον αυριανό (15/8) προημιτελικό τόνισε: «Πάντα υπάρχει πίεση σε τέτοιο επίπεδο. Προσπαθούμε για το καλύτερο, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Είδαμε πόσο κλειστοί ήταν οι δύο πρώτοι προημιτελικοί και δε νομίζω ότι ο αυριανός θα αποτελέσει εξαίρεση. Ξέρουμε καλά τη Λιόν, την παρακολουθήσαμε εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν και της Γιουβέντους. Είναι απίστευτα οργανωμένη και πολύ επιθετική. Έχει πολύ γρήγορους παίκτες μπροστά και ποιότητα στις πτέρυγες. Είναι μία τοπ ομάδα. Βρισκόμαστε στους προημιτελικούς και δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο…»

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης