Για τη μετεγγραφική ενίσχυση της Μίλαν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι τονίζοντας ότι η ομάδα είναι πλήρης, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την περίπτωση του Χόντα.

«Η Μίλαν είναι πλήρης και δε θα γίνει καμία μεταγραφή αν δε φύγει κανείς. Είχαμε και μια πολύ καλή πρόταση αλλά απορρίφθηκε από τον ποδοσφαιριστή (Ελ Σαραουί). Αν δε φύγει κανείς, δε θα έρθει κανείς», δήλωσε αρχικά ο Γκαλιάνι, ο οποίος στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία με τον Ενρίκο Πρετσιόζι της Τζένοα για να αγοράσει η Μίλαν και το άλλο 50% του Κέβιν Κονστάντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφερόμενος στην περίπτωση του Χόντα επεσήμανε: «Ο ποδοσφαιριστής θέλει να έρθει στη Μίλαν και μιλάμε επί τέσσερις μήνες αλλά δε θα συνεχιστεί για πάντα αυτό. Έχουμε κάνει πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και περιμένουμε να δούμε αν θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά αλλά θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία μέρα της προθεσμίας από την UEFA για τη λίστα με τους παίκτες για τα προκριματικά του Champions League. Ελπίζουμε…».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης