Η Μίλαν απέσυρε προσωρινά από την αγορά τα μεμονωμένα εισιτήρια για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της στη φάση των ομίλων του Champions League και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ιβάν Γκαζίδης, υποσχέθηκε ότι θα εξεταστούν τα περιθώρια μείωσης της τιμής τους, που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών των «ροσονέρι».

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ένα εισιτήριο στο «πέταλο» του «Σαν Σίρο», για τον αγώνα της 28ης Σεπτεμβρίου με την Ατλέτικο Μαδρίτης, πωλείτο προς 119 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο εισιτήριο για το ματς Ίντερ-Ρεάλ (στο ίδιο γήπεδο και για την ίδια διοργάνωση), διατίθεται με 48 ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κατάλαβα τις ανησυχίες σας και συνειδητοποιώ ότι δεν είμαστε όσο ισορροπημένοι θα θέλαμε. Συνεπώς, επανεκτιμήσαμε την απόφασή μας και θα προσαρμόσουμε τις τιμές. Η πώληση των εισιτηρίων θα διακοπεί προσωρινά», αναφέρει ο Γκαζίδης σε δήλωσή του, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Μίλαν, θυμίζοντας πάντως ότι ο σύλλογος παραμένει αντιμέτωπος με μία δύσκολη οικονομική συγκυρία και ότι τα έσοδα από τα εισιτήρια αποτελούν σημαντικό κομμάτι του προϋπολογισμού.

«Κατά τη διάρκεια της σεζόν, θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία ισορροπία στις τιμές, που θα μας επιτρέψει να εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα έσοδα, χωρίς να αποκλείσουμε ή να τιμωρήσουμε τους οπαδούς μας», καταλήγει ο γενικός διευθυντής των «ροσονέρι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης