Τον ήθελαν αρκετές ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ, όπως η Τότεναμ και η Άστον Βίλα, ενώ το όνομά του ακούστηκε κατά τη διάρκεια του Γενάρη και στους υποψήφιους «αντί-Σουάρες» για τη Μπαρτσελόνα. Παρόλα αυτά, η 13η στη Μπούντεσλιγκα, Χέρτα Βερολίνου, ήταν εκείνη που πρόλαβε τους πάντες στη… στροφή κι έκανε το «μπαμ» στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, κάνοντας δικό της τον επιθετικό της Μίλαν, Κρίστοφ Πιάτεκ.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild», η Χέρτα έβγαλε από ταμείο της το ποσό των 22 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματα του 25χρονου διεθνούς Πολωνού επιθετικού, ενώ στη συμφωνία έχει προβλεφθεί και μία σειρά από μπόνους, που μπορεί να ανεβάσουν το deal στα 27 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πιάτεκ υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 και στις πρώτες δηλώσεις του, φανέρωσε το λόγο που επέλεξε τη Χέρτα. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου. Ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισε η Χέρτα, με έπεισε πως αυτή θα ήταν η σωστή κίνηση για μένα. Και γι’ αυτό ανυπομονώ να αγωνιστώ μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης