Εννέα χρόνια χωρίς κάποιον σπουδαίο τίτλο μετρά η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» διανύουν μία περίοδο παρατεταμένης κρίσης και παρά το γεγονός ότι έχει κατακτήσει επτά φορές το Champions League, δεν μπορούν να… συνέλθουν ποδοσφαιρικά. Σήμερα, η ιστορική ομάδα βρίσκεται στην 11η θέση της Serie A και μία αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, φαντάζει η μόνη λύση.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Μπερνάρ Αρνό, ιδιοκτήτη της πολυεθνικής LVMH που έχει στην κατοχή της, τεράστια ονόματα της διεθνούς μόδας, όπως οι Christian Dior, Bulgari, Givenchy, Louis Vuitton, Moët & Chandon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sport Mediaset», το ενδιαφέρον εξακολουθεί να υφίσταται και καθοριστικό ρόλο, διαδραματίζει ο Αλβάρο Μπριέντα, ο οποίος διετέλεσε γενικός διευθυντής της AC Milan (από το 1986 έως το 2002). Ομως, προς το παρόν, υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα για την εξαγορά. Και δεν είναι άλλο από την αξίωση των νυν διοικούντων, που φθάνει στα 1,2 δισ. ευρώ (σ.σ. είχαν δαπανήσει περίπου 750 εκ. ευρώ για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών). Σύμφωνα με την «Il Sole 24 ore», ο όμιλος LVMH, είναι διατεθειμένος να δαπανήσει μέχρι και 950 εκατομμύρια ευρώ για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, την ώρα που οι σχετικές διαπραγματεύσεις φαίνεται πως συνεχίζονται στο παρασκήνιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης