Με τους αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης συνεχίζεται σήμερα και αύριο το Champions League.

Πιο συγκεκριμένα απόψε στις 22.00 η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την κάτοχο του τίτλου, Μπάγερν Μονάχου (COSMOTE SPORT 1 HD), ενώ την ίδια ώρα η Τσέλσι θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πόρτο (COSMOTE SPORT 2 HD).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει την ευκαιρία να συνδυάσει την συμπλήρωση 101 ημερών παραμονής στον πάγκο των νταμπλούχων Γαλλίας με μία σπουδαία επιτυχία, καθώς η ομάδα του καλείται απέναντι στους Βαυαρούς να υπερασπιστεί το υπέρ της 3-2 του πρώτου αγώνα, προκειμένου να βρεθεί στα ημιτελικά.

Οι Γερμανοί θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες και καθοριστικότερη όλων αυτήν του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός που είναι το «μεγάλο κανόνι» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εδώ και 1,5 χρόνο, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο και θα λείψει από τη «μάχη» στο Παρίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι καλούνται απλώς να διαχειριστούν τα κεκτημένα και να προκριθούν στον ημιτελικό, παίρνοντας και μία άτυπη «εκδίκηση» για την απώλεια του τροπαίου πέρυσι στον χαμένο (1-0) τελικό από την Μπάγερν.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Τσέλσι, που επικράτησε -πιο δύσκολα απ’ όσο «μαρτυρά» το σκορ- στην Πορτογαλία της Πόρτο με 2-0, υποδέχεται στην ουδέτερη Σεβίλλη (σ.σ. λόγω κορωνοϊού) τους «δράκους», σε μία αναμέτρηση που μοιάζει περισσότερο… διαδικαστικού χαρακτήρα.

Το απόψινο πρόγραμμα έχει ως εξής (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

Τρίτη 13 Απριλίου (22:00)
Στο Παρίσι : Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) (3-2) (COSMOTE SPORT 1 HD)
Στη Σεβίλλη: Τσέλσι (Αγγλία)-Πόρτο (Πορτογαλία) (2-0) (COSMOTE SPORT 2 HD)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης