Η Μπάγερν μπαίνει στην κρισιμότερη «στροφή» της φετινής σεζόν με μία σοβαρότατη απώλεια, καθώς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα της εθνικής Πολωνίας με την Ανδόρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός γηπέδων.

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Ευρώπης, οι Βαυαροί καλούνται να δώσουν αύριο (3/4) το ντέρμπι κορυφής της Bundesliga με τη Λειψία, καθώς και τους δύο αγώνες με την Παρί Σεν Ζερμέν (7 και 13 Απριλίου), για τα προημιτελικά του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάλυψη του κενού που αφήνει ο Πολωνός φορ αποτελεί μία πρόκληση, όπως αναγνώρισε ο Χάνσι Φλικ. “Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που ένας προπονητής πρέπει να αντιμετωπίσει. Είμαι πραγματικά λυπημένος για εκείνον. Θα ήθελα να υπολογίζω στο σύνολο του έμψυχου δυναμικού” ανέφερε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Λειψία. “Τώρα, πρέπει να δούμε πώς θα επιλύσουμε το πρόβλημα. Έχουμε παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν σε αυτή τη θέση. Είναι μία πρόκληση για εμάς και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε” πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης