Δεν συνδυάστηκε με νίκη η πρεμιέρα της Μπάγερν Μονάχου στη Μπουντεσλίγκα, καθώς η ομάδα του Κόβατς παραχώρησε την Παρασκευή εντός έδρας ισοπαλία 2-2 στη Χέρτα.

Για τους Βαυαρούς πρωταγωνιστής στον αγώνα της πρεμιέρας ήταν ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (24′, 60′ πεν.), που όμως δεν αποδείχθηκαν αρκετά για να δώσουν στην ομάδα του τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρωταθλητές Γερμανίας προηγήθηκαν στο σκορ, ωστόσο ειδαν τους Βερολινέζους σε διάστημα τριών λεπτών στο πρώτο μέρος να κάνουν την ολική ανατροπή χάρη στα τέρματα των Λουκεμπάκιο (36′) και Γκρούγιτς (39′).

Στο β’ ημίχρονο ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι στο 60′ ωστόσο στα διάστημα που απέμενε για τη λήξη οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σημειώσουν ακόμη ένα τέρμα για να πάρουν το τρίποντο.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Παβάρ, Αλάμπα, Τιάγκο, Τολισό, Γκνάμπρι (87′ Ντέιβις), Μίλερ (85′ Ρενάτο Σάντσες), Κομάν, Λεβαντόφσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χέρτα Βερολίνου: Γιαρστάιν, Κλίντερ, Σταρκ, Ρέκικ, Λέκι, Ντούντα (78′ Σκιέλμπρεντ), Νταριντά, Γκρούγιτς, Μίτελσταντ, Λουκεμπάκιο (68′ Σέλκε), Ιμπίσεβιτς (63′ Εσβάιν).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης