Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε επίσημα τον Αντρέας Κρίστενσεν. Παρών στο πλευρό του, ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα δεν μπόρεσε να ξεφύγει από ερωτήσεις σχετικά με τη μεταγραφική περίοδο. Όσον αφορά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, την προτεραιότητα του Τσάβι στην επίθεση, ο επικεφαλής των «Μπλαουγκράνα» απάντησε σε μια χθεσινή φήμη, που έλεγε ότι η Μπάγερν Μονάχου θέλει 50 εκατομμύρια ευρώ αυτό το καλοκαίρι, επειδή πιστεύει ότι οι Καταλανοί θα «εξαφανιστούν» σε δύο ή τρία χρόνια.

«Δεν πιστεύω αυτές τις δηλώσεις. Προέρχονται από μια συζήτηση και ήταν ένα αστείο. Δεν προέρχεται από την Μπάγερν Μονάχου. Η «Μπάρτσα» θα γίνει 125 ετών και υπάρχουν λίγες ομάδες που έχουν ιστορία σαν τη δική μας. Σεβόμαστε τη Μπάγερν. Γνωρίζετε ότι έχουμε κάνει μια προσφορά γι΄ αυτόν (40 εκατομμύρια ευρώ για τον Λεβαντόφσκι) και περιμένουμε απάντηση», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο σύλλογός του. «Νομίζω ότι η αξιοπιστία του συλλόγου έχει επιστρέψει, αλλά οι λειτουργίες έχουν έναν επιπλέον βαθμό δυσκολίας λόγω της οικονομικής κατάστασης που κληρονομήσαμε», είπε.

«Είμαστε σε μια διαδικασία θετικής ισοτιμίας και θα επενδύσουμε για να κάνουμε την ομάδα πιο ανταγωνιστική. Υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να μας κρατήσουν στη μέγιστη οικονομική δυσκολία, αλλά βελτιώνεται. Νομίζω ότι όταν κάνουμε μια επένδυση, θα το δουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης