Η εξ ορισμού δύσκολη αποστολή της Μπάγερν στο Μενχενγκλάντμπαχ απέναντι στην τοπική Μπορούσια, γίνεται ακόμη πιο δύσκολη, λόγω των αρκετών και σημαντικών απουσιών που θα έχει η ομάδα του Νίκο Κόβατς.

Δίπλα στις δεδομένες ελλείψεις των μακροχρόνια τραυματιών Άριεν Ρόμπεν και Κορεντέν Τολισό, οι Βαυαροί θα παραταχθούν αύριο (2/3) χωρίς τους Φρανκ Ριμπερί και Κίνγκσλεϊ Κομάν, ενώ αμφίβολη είναι επίσης η συμμετοχή των Λεόν Γκορέτσκα και Νταβίντ Αλάμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο Κομάν δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τη Χέρτα. Οι Βαυαροί δεν έχουν ανακοινώσει το χρονικό διάστημα της απουσίας του, αλλά λογικά το ζητούμενο για τον Γάλλο επιθετικό είναι να προλάβει τη ρεβάνς της 13ης Μαρτίου με τη Λίβερπουλ, για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Ριμπερί προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα και ο Κόβατς αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή, ενώ η συμμετοχή των Αλάμπα (ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα) και Γκορέτσκα (ενοχλήσεις στον αστράγαλο) θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης