Απειλές κατά της ζωής του δέχεται ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν από τη Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Champions League, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός των Βαυαρών.

«Ξέρω ότι θα δέχομαι συνεχώς κριτική από παντού, είναι φυσιολογικό και μπορώ να το αντιμετωπίσω. Αλλά, με 450 απειλές θανάτου στο Instagram, είναι λιγότερο εύκολο» δήλωσε ο τεχνικός των Βαυαρών, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του κυριακάτικου (17/4) αγώνα πρωταθλήματος με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν κάποιοι θέλουν να με σκοτώσουν είναι ένα ζήτημα, αλλά επιτίθενται ακόμη και στη μητέρα μου, που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Μόλις κλείσουν την τηλεόραση, ξεχνούν την αξιοπρέπειά τους και νομίζουν ότι έχουν δίκιο, που είναι και το χειρότερο» πρόσθεσε εμφανώς ενοχλημένος ο νεαρός προπονητής, που πάντως ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όσων τον απειλούν.

Τις δύο προηγούμενες ημέρες, ανάλογες απειλές κατήγγειλαν η σύζυγος και ο γιος του αθλητικού διευθυντή της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης