Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν απολογήθηκε στη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου για το γεγονός ότι πήγε στην προπόνηση οδηγώντας μία… McLaren 570S Spider, ωστόσο δεν θα γλιτώσει το πρόστιμο!

Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν συνάψει συμφωνία με την αυτοκινητοβιομηχανία της Audi (που ανήκει στον όμιλο της Volkswagen όπως και οι Bentley, Porsche), κάτι που σημαίνει πως τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν μπορούν να κυκλοφορούν με οχήματα άλλης εταιρείας. Η Audi, μάλιστα κατέχει και το 8.33% των μετοχών της Μπάγερν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον σύλλογο και την Audi. Αναγκάστηκα να πάρω άλλο αυτοκίνητο καθώς έσπασα τον πλαϊνό καθρέφτη του δικού μου Audi και χρειάστηκε να το πάω στο συνεργείο», δικαιολογήθηκε ο 23χρονος εξτρέμ.

«Υπόσχομαι πως όταν τελειώσει η καραντίνα, θα πάω στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Ίνγκολσταντ για να μιλήσω με τους εργάτες και να υπογράψω αυτόγραφα.

Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, πάντως, ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας πως το πρόστιμο για το σχετικό παράπτωμα ανέρχεται στις 50.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης