Λίγες ημέρες μετά τη γνωστοποίηση από πλευράς των διοικούντων την Μπάγερν ότι το προσεχές καλοκαίρι θα γίνουν σημαντικές επενδύσεις για την ενίσχυση της ομάδας, οι Βαυαροί προχώρησαν στην δεύτερη μεγάλη μεταγραφή (σ.σ. προηγήθηκε αυτή του Μπενζαμέν Παβάρ από την Στουτγκάρδη) εν όψει της νέας περιόδου.

Όπως ανακοινώθηκε, στην ομάδα του Μονάχου θα ανήκει από την επόμενη σεζόν ο Γάλλος διεθνής αμυντικός, Λούκας Ερναντέζ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ, όσο προέβλεπε η ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τους «ροχιμπλάνκος». Μάλιστα, πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Βαυαρών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς στο πρόσωπο του Λούκας Ερναντέζ μπορέσαμε να αποκτήσουμε έναν από τους καλύτερους αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές στον πλανήτη κι έναν Παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο Λούκας μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο κέντρο όσο και στα αριστερά της άμυνας. Επιπρόσθετα, θα συνεχίσει την παράδοση των εξαιρετικών Γάλλων παικτών και θα δυναμώσει την ομάδα μας», ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

 «Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Η Μπάγερν Μονάχου είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και τον πλανήτη. Είμαι υπερήφανος που θα μπορέσω να διεκδικήσω όλους τους τίτλους με την φανέλα της στο μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην Ατλέτικο, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Τώρα είμαι χαρούμενος που έκανα το επόμενο βήμα στην Μπάγερν», ήταν τα πρώτα λόγια του 23χρονου άσου.

Ο Ερναντέζ γεννήθηκε στη Μασσαλία το 1996, ενώ αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ατλέτικο από το 2007. Ξεκινώντας από τις ακαδημίες και φτάνοντας τις 110 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, από τη σεζόν 2014/15.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης