Ο Ραφίνια δεν υποτιμά τον Ολυμπιακό και ξέρει ότι η Μπάγερν θα πρέπει να πιάσει ψηλά επίπεδα απόδοσης το βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να κερδίσει.

Ο Βραζιλιάνος μπακ της Μπάγερν Μονάχου μίλησε στη SportDay:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι περιμένει από τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλώς μια καλή ομάδα. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και φυσικά είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις στην έδρα του, μπροστά σε ένα φανατικό κοινό που δεν σταματά να τον ενισχύει. Είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο βελτιώνεται και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να φτάσει στη νοκ άουτ φάση του Champions League. Είναι μία νέα σεζόν, οι περισσότερες ομάδες αλλάζουν και έχουν νέους παίκτες στο ρόστερ τους και όλα είναι πιθανά. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε μία εξαιρετική ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές στο σύνολό τους».

Για την παράδοση του Ολυμπιακού κόντρα σε γερμανικές ομάδες και αν παίζει ρόλο: «Προσωπικά, θεωρώ πως παίζει. Είμαστε ενήμεροι πως για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, πρέπει να πιάσεις το μέγιστο της απόδοσης. Όλες οι άλλες ομάδες ίσως και να τον υποτίμησαν λίγο. Θα είναι λάθος αν το κάνουμε κι εμείς. Όμως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι ένα δύσκολο ματς και το ξέρουμε».

Για τις πιθανότητες της Μπάγερν στο φετινό Champions League: «Για εμάς αυτό δεν είναι καινούργιο. Κάθε χρόνο είμαστε φαβορί για τον Τύπο. Εμείς νιώθουμε ότι πρέπει να δουλεύουμε όλο και πιο σκληρά, προκειμένου να μπορέσουμε να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα, όμως μόνο αν αγγίξουμε το τέλειο θα έχουμε τύχη. Σίγουρα χρειαζόμαστε μία καλή αρχή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις ελπίδες του Ολυμπιακού στον όμιλο: «Ο όμιλος είναι πιο δύσκολος απ’ ότι δείχνει ακόμη και για εμάς. Κάθε ματς είναι σαν τελικός και πρέπει να δίνεις το 100%. Με καλές εμφανίσεις, ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολλές ελπίδες πρόκρισης».

Διαβάστε επίσης: Γκουαρντιόλα: «Έχει ποιότητα ο Ολυμπιακός»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης