Έχει ακούσει όλους του πιθανούς χαρακτηρισμούς. Άφαντος, μοιραίος, looser, παίκτης που δεν αντέχει τα μεγάλα παιχνίδια. Ο λόγος για τον Άριεν Ρόμπεν, που στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» απέναντι στην Ντόρτμουντ ήταν ένας πραγματικός ήρωας. Έπαιξε όχι μόνο για την Μπάγερν, αλλά και για να αποδείξει ότι ανήκει στο… κλαμπ των μεγάλων παικτών. 

Με μία ασίστ ο Ολλανδός «έφτιαξε» το πρώτο γκολ για τον Μάντζουκιτς στο 60′ και με ένα γκολ στο 89’, χάρισε το Τσάμπιονς Λιγκ στους Βαυαρούς και άφησε οριστικά πίσω του τους χαμένους τελικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα μοιρασμένο ματς, είχαμε τις ευκαιρίες ματς, είχαν τις ευκαιρίες τους. Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη, αλλά θα το κάνουμε. Είναι πολλά τα συναισθήματα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είχα ονειρευτεί αυτήν την στιγμή. Είχα καλό προαίσθημα όταν ήρθαμε εδώ απόψε, αλλά το να πάρεις το Champions League είναι απίστευτο».

«Είμαστε στα βιβλία της ιστορίας τώρα. Αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά και νικήσαμε στον τελικό, δεν μπορεί να ζητήσεις κάτι περισσότερο», τόνισε ο Ολλανδός.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης