Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ήρθε σε επαφή με τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Γερμανίας. Σύμφωνα με το Sky στη Γερμανία, οι Βαυαροί ερεύνησαν το αν ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να είναι διαθέσιμος τόσο τώρα όσο και το καλοκαίρι. Όμως, οι άνθρωποι του γαλλικού συλλόγου τονίζουν ότι ο Τούχελ θα παραμείνει στην Παρί για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και πως η προοπτική του να αποχωρήσει από το «Παρκ ντε Πρενς» το καλοκαίρι θα εξαρτηθεί από την πορεία και τις επιτυχίες της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι οι διοικούντες την Μπάγερν Μονάχου αναζητούν τον αντικαταστάτη του Νίκο Κόβατς, ο οποίος αποχώρησε από το «τιμόνι» της ομάδας μετά τη συντριβή 5-1 από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τούχελ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν τον Μάιο του 2018 και στο διάστημα της παραμονής του στο Παρίσι έχει οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και δύο Σούπερ Καπ Γαλλίας. Το συμβόλαιο του 46χρονου με το γαλλικό σύλλογο λήγει το καλοκαίρι του 2021.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης