Με… ήρωα τον Μάνουελ Νόιερ η Μπάγερν προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Γερμανίας, ενώ η έκπληξη έγινε στο Μπίλεφελντ, όπου η Αρμίνια «πέταξε έξω» τη Γκλάντμπαχ!

Κοινός παρανομαστής και για τους δύο προημιτελικούς ήταν το γεγονός πως κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. Μπάγερ Λεβερκούζεν και Μπάγερν έμειναν στο 0-0 στα 120 λεπτά του ματς στη «Μπάι Αρίνα» κι έτσι «έλυσαν τις διαφορές τους» στη «ρώσικη ρουλέτα». Εκεί, όπου ο Μάνουελ Νόιερ αποδείχθηκε «φύλακας-άγγελος» της εστίας των «Βαυαρών» που με 5-3 πήραν το εισιτήριο για τους ημιτελικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νόιερ απόκρουσε το πέναλτι του Ντρμιτς και χάρις σε αυτή η ομάδα του θα έχει την ευκαιρία να κάνει το νταμπλ, μιας και το πρωτάθλημα δεν το χάνει με τίποτα.

Η έκπληξη έγινε στο ματς ανάμεσα στην Αρμίνια Μπλιλεφελντ και στη Γκλάντμπαχ. Το 1-1 ανάμεσα στις δύο ομάδες έμεινε στα 120λεπτα του αγώνα κι έτσι οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και πιο τυχεροί, με αποτέλεσμα να πάρουν τη μεγάλη πρόκριση, έστω κι αν τις δύο ομάδες χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης