Παίκτης της Μπάγερν με κάθε επισημότητα είναι και τυπικά από το απόγευμα της Τρίτης (19/07) ο Ολλανδός αμυντικός, Ματίας Ντε Λιχτ, καθώς ανακοινώθηκε η μεταγραφή του από τη Γιουβέντους στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2027, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συνολικό κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 80 εκατ. ευρώ. Ο Ντε Λιχτ από τη μεριά του σύμφωνα με τα ρεπορτάζ θα έχει ετήσιες απολαβές 12 εκατ. ευρώ.

«Ο Ντε Λιχτ ήταν ένας από τους βασικούς μας μεταγραφικούς στόχους. Με τέτοιες προσθήκες, οι μεγάλοι στόχοι που έχουμε είναι απόλυτα εφικτοί» ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Μπάγερν, Χέρμπερτ Χάινερ.

Από τη μεριά του ο 22χρονος Ολλανδός αμυντικός έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στο δυναμικό ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Η Μπάγερν είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στη Γερμανία, μία από τις πιο επιτυχημένες στην Ευρώπη και στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένιωσα από την αρχή την απόλυτη εκτίμηση του αθλητικού διευθυντή, του προπονητή και του συμβουλίου, που με έπεισαν να υπογράψω. Μα πάνω από όλα αυτά, η Μπάγερν είναι ένα έξοχο κλαμπ, που διαρκώς βελτιώνεται και με μεγάλους στόχους. Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ιστορίας της Μπάγερν.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης