Η Μπάγερν ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και, παράλληλα, την συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ έως τον Ιούνιο του 2025.

«Η Μπάγερν άφησε ελεύθερο τον προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Αυτή η απόφαση ελήφθη από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Όλιβερ Καν, και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, υπεύθυνο για το αθλητικό τμήμα, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Χέρμπερτ Χάινερ. Τον Νάγκελσμαν θα διαδεχθεί ο Τόμας Τούχελ. Ο Τούχελ θα έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2025 και θα είναι στην προπόνηση της ομάδας για πρώτη φορά τη Δευτέρα. Μαζί με τον Νάγκελσμαν, έχουν αποδεσμευτεί και οι βοηθοί προπονητές Ντίνο Τοπμέλερ, Μπέγιαμιν Γκλουκ και Ξάβερ Τσέμπροντ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Μπάγερν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπάγερν είχε δώσει 25 εκατομμύρια ευρώ στις 27 Απριλίου 2021 για να εξαγοράσει από τη Λειψία την… ελευθερία του Γιούλιαν Νάγκελσμαν (σ.σ. κάθησε στον πάγκο της από την 1η Ιουλίου εκείνου του χρόνου), το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς έληγε το 2025 και οι ετήσιες αποδοχές του ήταν 9 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σαν παίκτης το 2006 στην Άουγκσμπουργκ, είχε προπονητή τον Τόμας Τούχελ -που θα τον διαδεχθεί στην Μπάγερν-, ο οποίος, βλέποντας τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε υποστεί, του πρότεινε δουλειά «ανιχνευτή» ταλέντων.

Ο Τόμας Τούχελ είχε μείνει εντυπωσιασμένος με τη δουλειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης