Πλήγμα αποτελεί για την Μπάγερν Μονάχου ο τραυματισμός του Νταβίντ Αλάμπα με την εθνική Αυστρίας, καθώς οι Βαυαροί ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο 22χρονος αριστερός μπακ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου επτά εβδομάδες, λόγω ρήξης συνδέσμου στο γόνατο.

Πιο συγκεκριμένα ο οπισθοφύλακας των πρωταθλητών Γερμανίας, ο οποίος νωρίτερα μέσα στην τρέχουσα σεζόν είχε τεθεί «νοκ άουτ» για τρεις μηνες, λόγω μερικής ρήξης συνδέσμου στο δεξί γόνατο, τραυματίστηκε στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος» δήλωσε ο παίκτης στην ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου και συμπλήρωσε: «Όμως, έχω ένα μεγάλο στόχο και αυτός είναι να είμαι παρών στο φινάλε της σεζόν (σ.σ. ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ είναι προγραμματισμένος για τις 6 Ιουνίου στο Βερολίνο)». Ο γερμανικός σύλλογος έκανε γνωστό ότι ο Αλάμπα αναμένεται να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης σε περίπου ένα μήνα.

Ο Αλάμπα πραγματοποιούσε πολύ καλές εμφανίσεις μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό και βοήθησε με μερικά τέρματα την Μπάγερν να παραμείνει στη διεκδίκηση του τρεμπλ.