Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε «εικονική περιοδεία» στην Ασία για το καλοκαίρι

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, 10:06
Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε «εικονική περιοδεία» στην Ασία για το καλοκαίρι

Η Ντόρτμουντ ακύρωσε την περιοδεία στην Κίνα και σε άλλες χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας, αυτό το καλοκαίρι, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά αποφάσισε να «αποζημιώσει» τους φίλους της με μία «εικονική τουρνέ» (Tour Virtual).

«Μετά την ακύρωση της περιοδείας πολλοί οπαδοί μας απογοητεύτηκαν. Πολλοί από αυτούς επικοινώνησαν μαζί μας λέγοντάς μας ότι ήθελαν να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στους παίκτες, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση» υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Ντόρτμουντ, Κάρστεν Κράμερ.

«Αυτά τα μηνύματα ενέπνευσαν τον σύλλογο να ενισχύσει την ψηφιακή επικοινωνία του στην Ασία. Σε στενή συνεργασία με τα γραφεία μας στη Σιγκαπούρη και στη Σανγκάη και ως μέρος των προετοιμασιών μας για τη σεζόν στην Bundesliga 2020/21» πρόσθεσε ο Γερμανός παράγοντας.

Το «Virtual Asia Tour» θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και μάλιστα θα συμμετάσχουν με εκδηλώσεις στις χώρες αυτές θρύλοι της ομάδας, η μασκότ EMMA και η ακαδημία της Ντόρτμουντ, όποτε φυσικά το επιτρέπουν τα ισχύοντα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ θα μπορούν να «ταξιδέψουν» με το πούλμαν της ομάδας στη Σανγκάη, να συναντήσουν την EMMA, να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας στο Ντόρτμουντ μέσω της ζωντανής μετάδοσης συνοδευόμενης από κινέζικα σχόλια και με παρουσία Κινέζου δημοσιογράφου στον χώρο της προπόνησης. Μόλις τελειώσει η προπόνηση, θα μπορούν να συναντήσουν παίκτες της BVB σε μια αποκλειστική διαδικτυακή συνάντηση.

Επίσης, κατά τη διάρκεια «εικονικών στάσεων» στη Σιγκαπούρη και στο Τόκιο, οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης θα κληθούν σε ειδικές διαδικτυακές συνεντεύξεις τύπου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020, 10:37