Την απόκτηση του Εμρέ Τσαν με κανονική μεταγραφή έως το καλοκαίρι του 2024 ανακοίνωσε η Μπορούσια Ντόρτμουντ, λίγη ώρα πριν από τον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Τούρκος μέσος, διεθνής με την Εθνική Γερμανίας (πολιτογραφημένος Γερμανός), είχε αποκτήθεί τον Ιανουάριο από τη Γιουβέντους ως δανεικός, ωστόσο, οι Βεστφαλοί έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα παρουσία του κι έσπευσαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους πριν τη λήξη του δανεισμού του, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 26χρονος παίκτης υπέγραψε στα τέλη Ιανουαρίου στην Ντόρτμουντ εξάμηνο συμβόλαιο έναντι 1 εκ. ευρώ, ως δανεικός από την Γιουβέντους. Η οψιόν που είχε μπει για την αγορά του έφτανε τα 25 εκ. ευρώ, με τους Βεστφαλούς να βγάζουν από τα ταμεία τους το συγκεκριμένο ποσό.

Το νέο συμβόλαιο του Τσαν έχει διάρκεια τέσσερα χρόνια (έως το καλοκαίρι του 2024), δείγμα της εμπιστοσύνης που έχουν οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ προς το πρόσωπό του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης