Με 33 γκολ κι έξι ασίστ σε 32 αγώνες και σε όλες τις διοργανώσεις, το 2020… φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Ερικ Μπράουτ Χάαλαντ. Και κυρίως, αφήνει πολλές υποσχέσεις για το 2021, χρονιά που αναμένεται να είναι καλύτερη για τον Νορβηγό επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο νικητής του βραβείου «Golden Boy» ως καλύτερος παίκτης κάτω των 21 ετών, που αγωνίζεται στην Ευρώπη, ο Χάαλαντ παρέλαβε και το βραβείο του καλύτερου Νορβηγού αθλητή της χρονιάς, βάζοντας το ονοματεπώνυμο του, δίπλα στους κορυφαίους συμπατριώτες του, Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, Τζον Κάριου και Τζον Αρνε Ρίισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι δύσκολο να επιλέξω μόνο μία στιγμή, αλλά αν πρέπει να επιλέξω μόνο μία, θα ήταν είτε το ντεμπούτο μου με τον Ντόρτμουντ, είτε το πρώτο μου παιχνίδι στο Champions League με την Ντόρτμουντ εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν», σχολίασε ο νεαρός άσος και πρόσθεσε: «Μάλλον το καλύτερο γκολ που πέτυχα μέσα στο 2020, είναι το δεύτερο εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν στην νίκη μας με 2-1. Είναι δύσκολο να το περιγράψω. Προτιμώ να προσπαθώ και να κοιτάω μόνο ψηλά. Για το 2021, πρέπει να θέσω νέους στόχους. Και πρέπει να είναι υψηλοί στόχοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης