Ο νέος «μπόμπερ» της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, μίλησε για τον εαυτό του, σε μια μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurosport. Ο Νορβηγός νεαρός επιθετικός ομολόγησε μερικές λεπτομέρειες του χαρακτήρα του και της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας και συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο μυστικό που τον έχει καταστήσει μια αυθεντική «μηχανή των γκολ».

Ο Χάαλαντ, που ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων λόγω της εκτελεστικής δεινότητάς του, εστίασε την αφήγησή του σε έναν αγώνα κατά την εποχή που έπαιζε στη Μόλντε, όταν προπονητής του ήταν ο σημερινός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή τη στιγμή τη θυμάμαι καλά. Ήταν ένας αγώνας εναντίον της Μπραν. Πριν από αυτό το παιχνίδι ο Σόλσκιερ κι εγώ κάναμε κάποια πρακτική προς την εστία. Θυμάμαι ότι μου δίδαξε κάποιους απλούς κανόνες που είχαμε ήδη δει στην προπόνηση τις ημέρες πριν απ΄ αυτόν τον αγώνα», ανέφερε.

«Με δίδαξε να μένω ήρεμος και να προσέχω τις φάσεις για να είμαι έτοιμος να καταλάβω πού θα μπορούσε να καταλήξει η μπάλα. Και όταν αυτή φτάσει, τότε έχεις την ευκαιρία να σκοράρεις. Ο Σόλσκιερ έχει τη μεγαλύτερη συμβολή στην εξέλιξή μου, γιατί με δίδαξε αυτά τα πράγματα», συμπλήρωσε ο Χάαλαντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης