H βραδιά στο Champions League είχε τον «δικό της» Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ με δύο γκολ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη (2-3) της Ντόρτμουντ επί της Σεβίλλης, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης.

«Είναι ωραίο να σκοράρεις, όταν είδα τον Εμπαπέ να σημειώνει χατ-τρικ, μου έδωσε κίνητρο, τον ευχαριστώ. Δεν βρισκόμαστε σε ανταγωνισμό, τον είδα να σκοράρει και πήρα ώθηση από αυτό» είπε ο Χάαλαντ μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σημειώσαμε τρία γκολ, είναι σημαντικό. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, πρέπει να είμαστε σταθεροί. Προετοιμαστήκαμε καλά για τον αγώνα, ο προπονητής μίλησε πολύ μαζί μας. Μου είπε ότι θα ήταν το παιχνίδι μου, θα είχα την ευκαιρία μου και το έκανα. Είναι μια σημαντική νίκη. Τώρα πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Πρέπει να σκεφτούμε θετικά γιατί πρέπει να κερδίσουμε, αλλά ήταν ωραίο που κερδίσαμε στην Ισπανία» πρόσθεσε ο Νορβηγός διεθνής επιθετικός της Ντόρτμουντ.

Ο Χάαλαντ έφτασε τα 25 γκολ σε 24 παιχνίδια στη σεζόν, ενώ στο Champions League έχει ήδη σημειώσει 8 γκολ το 2020/21 και 18 συνολικά σε δύο μόνο διοργανώσεις. Πραγματικά απίστευτοι αριθμοί: τον ίδιο αριθμό γκολ πέτυχε ο Κέιν σε 22 αγώνες, ο Φαν Ντιστελρόι σε 24, ο Εμπαπέ σε 29, ο Νεϊμάρ σε 32, ο Μέσι σε 35 και ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε 54.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης