Η παραμονή του Τσάβι Ερνάντεθ στον πάγκο της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκε επισήμως το μεσημέρι της Πέμπτης δια στόματος του επικεφαλής των «Μπλαουγκράνα».

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι έκανε κάποιες δηλώσεις στη μέση της σεζόν, αλλά σήμερα έχουμε τα καλά νέα ότι μένει και μου μετέφερε τον ενθουσιασμό και την εμπιστοσύνη που έχει στο έργο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η φιλοδοξία είναι να συνεχίσει να κερδίζει και να είναι πιο ανταγωνιστικός. Οι αλλαγές θα γίνουν για να βελτιωθεί η ομάδα. Από χθες που έγινε η συνάντηση συμφωνήσαμε ότι είναι καλά νέα. Η σταθερότητα είναι το κύριο συστατικό για να πετύχει το πρότζεκτ. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία σε αυτό», συνέχισε ο κορυφαίος παράγοντας της Μπαρτσελόνα.

«Είναι υπέροχα νέα ότι συνεχίζει ο Τσάβι. Η ομάδα που έχουμε η οποία συμπεριλαμβάνει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, χρειάζεται αυτή την σταθερότητα. Ο Τσάβι είναι σημείο αναφοράς για τους νέους. Στο διοικητικό συμβούλιο στήριξαν ομόφωνα αυτή την απόφαση. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου, της αθλητικής επιτροπής και των οπαδών της Μπαρτσελόνα», πρόσθεσε ο Λαπόρτα για να καταλήξει:

«Διατηρούμε τη σταθερότητα ενός σχεδίου που πιστεύουμε ότι θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι η καλύτερη απόφαση και δίνει σταθερότητα στην Μπαρτσελόνα και σε αυτό το πρότζεκτ αξίζει α έχουμε την ποιότητα και τη γνώση του Τσάβι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης