Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από 12 χρόνια αναμονής. «Είναι μια πηγή ικανοποίησης. Ο αγώνας ήταν καλός από τεχνικής πλευράς, με ευκαιρίες και για τις δύο πλευρές: στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας λίγο καλύτερα, ειδικά στην αρχή» δήλωσε.

«Τώρα είμαστε στον τελικό και ελπίζουμε να πάμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε 2-3 δύσκολες καταστάσεις, αλλά για την ομάδα δεν έχω τίποτα να πω. Πριν τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, πάντως, έχουμε τον τελικό στο Κύπελλο Ιταλίας» πρόσθεσε ο Ιταλός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το να παίξεις εδώ δεν είναι εύκολο. Θα πρέπει να αγωνιστείς καλά τεχνικά και να τους περιορίσεις. Υποφέραμε λίγο στη δεξιά πλευρά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για το ιταλικό ποδόσφαιρο που μια ομάδα έχει φτάσει στον τελικό» συμπλήρωσε ο Αλέγκρι.

Όσο για την αντίπαλό του στον τελικό; «Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που είναι σχεδόν αδύνατον να παίξεις εναντίον της, αυτό είναι εμφανές σε όλους, αλλά σε ένα παιχνίδι όλα είναι δυνατά. Μπροστά έχουν αυτούς τους τρεις (Μέσι, Νέιμαρ, Σουάρες) που είναι ”στρατοσφαιρικοί”, αλλά έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης