Αν το περσινό πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν εξελίχθηκε σε… θρίλερ, με θριαμβεύτρια την Ατλέτικο Μαδρίτης, το φετινό θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό, όπως προέβλεψε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ότι υπάρχουν ακόμα δύο ομάδες, η Βαλένθια και η Σεβίλλη, που θα συναγωνιστούν τις τρεις πρώτες της προηγούμενης περιόδου (Ατλέτικο, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα) και η διαφορά με τον τέταρτο δεν θα είναι… χαώδης, όπως οι 14 βαθμοί που χώριζαν την Αθλέτικ Μπιλμπάο από την τρίτη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Βαλένθια δεν παίζει στην Ευρώπη, είναι νέα ομάδα, με νέο προπονητή, δυναμικό κοινό και ισχυρό κίνητρο. Η Σεβίλλη γνωρίζει από πρωταθλητισμό καθώς πήγε αρκετά καλά και πέρσι (κατέκτησε το Europa League)» είπε ο Ιταλός τεχνικός που κλήθηκε να σχολιάσει και την αγωνιστική κατάσταση της Μπαρτσελόνα, καθώς πλησιάζει το «clasico» της 25ης Οκτωβρίου.

«Βλέπω ότι έχει μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς πέρσι δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο. Ο Λούις Ενρίκε στον πάγκο είναι σίγουρα γεμάτος φιλοδοξία και ενθουσιασμό. Έχει νέους παίκτες και έναν ανανεωμένο Νεϊμάρ. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη απ΄ότι πέρσι», επισήμανε ο «Καρλίτο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης