Μια ακόμη κορυφή κατέκτησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ιταλός Κάρλο Αντσελότι. Όχι μόνο επανέφερε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της Ευρώπης το βράδυ της 28ης Μαΐου μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ με 1-0 στον τελικό του Stade de France, αλλά γιατί έγινε ο προπονητής με τα περισσότερα Champions League στην Ιστορία. Τέσσερα έχει κατακτήσει πλέον από την άκρη του πάγκου ο σπουδαίος Ιταλός τεχνικός, που μετράει έξι συνολικά με τα δύο που είχε κατακτήσει ως ποδοσφαιριστής. 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είχαμε μια φανταστική σεζόν. Κάναμε τα πράγματα πολύ καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, υποφέραμε πολύ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά στο τέλος, νομίζω ότι το αξίζαμε να κερδίσουμε Αυτή η σεζόν, αυτή η διοργάνωση…» ήταν το πρώτο σχόλιο του Ιταλού τεχνικού και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε ενθουσιασμένοι. Τι να πω; Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Είμαι άνθρωπος των ρεκόρ. Είχα την τύχη να επιστρέψω εδώ στη Ρεάλ πέρσι και να ζήσω μια φανταστική σεζόν Ένας φανταστικός σύλλογος, μια πραγματικά καλή ομάδα με ποιότητα και δυνατό χαρακτήρα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης