Τα Football Leaks αποκάλυψαν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πρόθυμη να πληρώσει πριν από έναν χρόνο το ποσό των 214 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με τη «L’Equipe», το καλοκαίρι του 2017 η ισπανική ομάδα κατέληξε σε συμφωνία με τη Μονακό για τη μεταγραφή αξίας 180 εκατομμυρίων ευρώ και ανέλαβε πληρωμή 34 εκατ. σε φόρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις, παρά την προσπάθεια της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Εμπαπέ επέλεξε την Παρί Σεν Ζερμέν, που χρειάστηκε να δώσει τα ίδια χρήματα στη Μονακό.

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας πλήρωσε ως δώρο στον Εμπαπέ για την υπογραφή του πέντε εκατομμύρια ευρώ σε δύο δόσεις κατά τις πρώτες δύο σεζόν, καθώς και ετήσιο μισθό 10 εκατομμυρίων ευρώ καθαρά.

Μία από τις απαιτήσεις του Εμπαπέ, που απέρριψε η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα τα Football Leaks, ήταν το μπόνους για να κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα».
Ο Εμπαπέ ήθελε, αν καταφέρει να πάρει το βραβείο, ο μισθός του να γίνει 30 εκατομμύρια ευρώ. Η Παρί Σεν Ζερμέν απέρριψε την πρόταση και συμφώνησε να πληρώσει 500.000 καθαρά ευρώ στον παίκτη, αν πετύχει αυτόν τον στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης