Χωρίς νικητή έληξε ο πρώτος «εμφύλιος» της Μαδρίτης για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθη στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Η Ατλέτικο και η Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0) την Τρίτη στο «άντρο» των «ροχιμπλάνκος» και πλέον θα λύσουν τις διαφορές τους, όσον αφορά στην πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί αυτή τη φορά στην έδρα της «βασίλισσας», το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (22/4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στα πρώτα 45 λεπτά, έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπέιλ (3′), Ροντρίγκες (37′) και Μπενζεμά (43′), σε αντίθεση με τους «ροχιμπλάνκος» που απείλησαν μόνο μία φορά με το σουτ του Γκριζμάν στο 38΄ (απλόκρουσε ο Κασίγιας).

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό, με τον Καρβαχάλ να γλιτώνει την κόκκινη κάρτα για τη μπουνιά που έριξε στο Μάντζουκιτς (δεν έγινε αντιληπτή η παράβαση από το Μάζιτς και τους συνεργάτες του).

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεαλ Μαδρίτης 0-0

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες: Μάντζουκιτς, Γκαρσία, Σουάρεθ – Ράμος, Μαρσέλο (χάνει το επόμενο ματς)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Σικέιρα, Γκάμπι, Σουάρεθ, Κόκε (83΄ Τόρες), Τουράν, Γκριζμάν (77΄ Ραούλ Γκαρσία), Μάντζουκιτς

Ρεάλ Μαδρίτης (Αντσελότι): Κασίγιας, Βαράν, Ράμος, Καρβαχάλ (85΄ Αρμπελόα), Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Ροντρίγκες, Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά (76΄ Ίσκο)

Προβάδισμα από την… άσπρη βούλα για τη «Γιούβε»

Στο άλλο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης που διεξήχθη την Τρίτη, η Γιουβέντους επιβλήθηκε με 1-0 της Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιντάλ στο 57ο λεπτό. Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τις 22 Απριλίου στο «Λουί Ντε» του Μονακό.

Η ομάδα του Αλέγκρι είχε το «πάνω χέρι» στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο «άγγιξε» το γκολ δύο φορές με τον Τέβες στο 27′ και το Βιντάλ στο 45′. Η άμυνα των «Μονεγάσκων» πάντως άντεξε στην πίεση κι έτσι το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Η ανωτερότητα των «μπιανκονέρι» απέδωσε καρπούς στο 57ο λεπτό με το πέναλτι του Βιδάλ (το κέρδισε ο Μοράτα από τον Καρβάλιο) με το οποίο έγινε το 1-0. Πάντως από το ριπλέι φαίνεται ο παίκτης της Γιουβέντους να ανατρέπεται ναι μεν αντικανονικά, με την παράβαση όμως να γίνεται εκτός περιοχής.

Νωρίτερα πάντως ο Μπουφόν είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του με μία καταπληκτική απόκρουση με το ένα χέρι σε προσπάθεια του Μπερνάρντο Σίλβα.

Δείτε τα γκολ του αγώνα

H ανατροπή του Καρβάλιο στον Μοράτα, η οποία όπως φαίνεται από τη συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε εκτός περιοχής

Γιουβέντους-Μονακό 1-0

Γκολ: 57′ πεν. Βιντάλ

Κίτρινες: Ρικάρντο Καρβάλιο

Γιουβέντους (Αλέγκρι):
Μπουφόν, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Μαρκίζιο, Πίρλο (72′ Μπαρτζάλι), Βιντάλ, Περέιρα (87′ Περέιρα), Τέβες, Μοράτα (83′ Μάτρι)

Μονακό (Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Ραγκί (71′ Μπερμπάτοφ), Καρβάλιο, Αμπντενούρ, Κιρζάβα – Φαμπίνιο, Κοντόγκμπια, Μουτίνιο, Καράσκο, Μαρσιάλ (87′ Ματέους Καρβάλιο), Ντιράρ (λ.τ 51′ Μπερνάρντο Σίλβα).

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης