Ποδοσφαιριστής της Ρεάλ είναι με κάθε επισημότητα ο Εντέν Αζάρ, για χάρη του οποίου επικράτησε ένας μικρος… χαμός την Πέμπτη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπάου».

Περισσότεροι από 50 χιλιάδες φίλοι της «βασίλισσας» βρέθηκαν στο άντρο των Μαδριλένων προκειμένου να αποθεώσουν το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους, που παρουσιάστηκε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Αζάρ είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο και έρχεται σε μία φανταστική ομάδα. Ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης οφείλει να προχωρήσει με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου.

“Είναι ένας θαυμάσιος παίκτης, ένας από εκείνους τους ξεχωριστούς, και η ιστορία της ομάδας μας έχει συνδεθεί με παίκτες τέτοιου ταλέντου. Καλωσήρθες στην οικογένεια της Ρεάλ”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ.

Από την πλευρά του ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, αφού χαιρέτησε στα ισπανικά ακολούθως επέλεξε να μιλήσει στα γαλλικά, τονίζοντας: «Ήταν ένα όνειρο για μένα από τότε που ήμουν μικρό παιδί να παίξω στην Ρεάλ Μαδριτης και σήμερα είμαι εδώ. Ανυπομονώ να κατακτήσω πολλούς τίτλους με την Ρεάλ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ για να κάνει δικό της τον Αζάρ κατέβαλε στην Τσέλσι το ποσό των 140 εκατ. ευρώ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης