Η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης έγιναν «δεκτές» στο επόμενο Champions League, όπως επιβεβαίωσε και η UEFA, παρά τη συμμετοχή τους και την άρνησή τους να «αποκηρύξουν» το πρότζεκτ της European Super League.

Όπως ανέφερε η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, την Τρίτη (15/06) εστάλησαν επιστολές συμμετοχής σε όλες τις ομάδες που κέρδισαν την περσινή σεζόν το δικαίωμα παρουσίας τους στο Champions League, ανάμεσα στις οποίες ήταν και οι τρεις τελευταίες ομάδες που στήριξαν μέχρι τέλους την ESL.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πειθαρχικές διαδικασίες εναντίον της Γιουβέντους, της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης ανεστάλησαν από την ανεξάρτητη επιτροπή εφέσεων της UEFA, καθώς η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ενημερώθηκε πως τις δικαστικές αρχές της Ελβετίας, πως η ESL έλαβε νομική οντότητα από αρμόδιο δικαστήριο της Μαδρίτης.

«Επιστολές συμμετοχής εστάλησαν σήμερα (σ.σ. Τρίτη, 15/06) σε όλα τα κλαμπ που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της UEFA την επόμενη αγωνιστική περίοδο» ανέφερε η UEFA στο πρακτορείο Reuters.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης