Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Champions League απέναντι σε Νάπολι και Άρσεναλ, αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της φάσης των «16» η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει με 1-0 από τους «παρτονοπέι» με το γκολ του Λορέντσο Ινσίνιε στο 8’, όμως αντέδρασε και έφτασε τελικά στη νίκη με 3-1. Η «βασίλισσα» ισοφάρισε στο 19’ με τον Μπενζεμά, ενώ στο 49’ ο Κρόος και ο Κασεμίρο στο 54’ χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Μόναχο η Μπάγερν επικράτησε 5-1 της Άρσεναλ. Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Ρόμπεν, ενώ η Άρσεναλ απάντησε με τον Αλέξις Σάντσες στο 30’, ο οποίος νίκησε τον Νόιερ μετά το πέναλτι που αποσόβησε ο Γερμανός κίπερ. Ο Λεβαντόφσκι στο 53’ πέτυχε το 2-1, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Τιάγκο Αλκάνταρα, που σημείωσε δύο γκολ στο 56’ και το 63’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88’ ο Μίλερ.

Ρεάλ – Νάπολι 3-1 (Cosmote Sport 1)

Γκολ: 19′ Μπενζεμά, 49′ Κρόος, 54′ Κασεμίρο – 8′ Ινσίνιε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Ράμος, Μόντριτς – Ζιελίνσκι, Μέρτενς

Κόκκινες κάρτες:


Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν):
Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος (71′ Πέπε), Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Χάμες (76′ Βάσκες), Ρονάλντο, Μπενζεμά (82′ Μοράτα).

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι):
Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζιελίνσκι (75′ Άλαν), Ντιαβαρά, Χάμσικ (84′ Μίλικ), Καγεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε.

Μπάγερν – Άρσεναλ 5-1 (ΕΡΤ, Cosmote Sport 2)

Γκολ: 11′ Ρόμπεν, 53′ Λεβαντόφσκι, 56′, 63′ Αλκάνταρα, 88′ Μίλερ – 30′ Σάντσες

Κίτρινες κάρτες: Χούμελς, Λαμ – Μουστάφι, Σάντσες, Τσάκα

Κόκκινες κάρτες:


Μπάγερν Μονάχου:
Νόιερ, Λαμ, Χάβι Μαρτίνεθ, Χούμελς, Αλάμπα, Βιδάλ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπεν (88′ Ραφίνια), Κόστα (84′ Κίμιχ), Λεβαντόφσκι (86′ Μίλερ).

Άρσεναλ:
Οσπίνα, Μπεγερίν, Κοσιελνί (49′ Γκάμπριελ), Μουστάφι, Γκιμπς, Τσάκα, Κοκλέν (77′ Ζιρού), Τσαμπερλέιν, Οζίλ, Σάντσες, Ιβόμπι (66′ Γουόλκοτ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης