Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι οριστικά ο Λούκα Γιόβιτς, όπως μετέδωσε το γερμανικό Sky. Η Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στα 60 εκ. ευρώ και ο παίκτης από την πλευρά του θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, για κάθε χρόνο του οποίου θα λαμβάνει 10 εκ. ευρώ.

Τα πάντα έχουν τελειώσει και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ρεάλ θα παρουσιάσει τον Σέρβο στράικερ την επόμενη εβδομάδα, αμέσως μετά την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga, που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19/05.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 21χρονος άσος αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή της «βασίλισσας» στην καλοκαιρινή περίοδο, μετά από αυτή του Μιλιτάο. Ο Γιόβιτς έρχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Καρίμ Μπενζεμά στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο νεαρός έκανε σπουδαία χρονιά στην Φρανκφούρτη, με απολογισμό 27 γκολ, 10 εκ των οποίων στο Europa League, με την ομάδα του να αποκλείεται στον ημιτελικό από την Τσέλσι στη διαδικασία των πέναλτι.

Από τα 60 εκ. ευρώ που θα πληρώσει η Ρεάλ, τα 12 εκ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία της Μπενφίκα, η οποία είχε διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη όταν εκείνος παραχωρήθηκε στην Αϊντραχτ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης