Η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι σίγουρο ότι θα συνδυαστεί με ηχηρές μεταγραφές το καλοκαίρι, προκειμένου ο Γάλλος τεχνικός να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα «όπλα», στην προσπάθεια που θα καταβάλλει για να επαναφέρει τη «βασίλισσα» στον δρόμο των επιτυχιών, τόσο στην Ισπανία όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «France Football» οι «μερένχες» φαίνονται έτοιμοι το προσεχές καλοκαίρι να δαπανήσουν 280 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να γίνει κάτοικος «Μπερναμπέου» ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος αποκτήθηκε το 2017 από την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι περίπου 180 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο ίδιος ο Ζινεντίν Ζιντάν φέρεται να έχει ζητήσει, μεταξύ άλλων, την απόκτηση του Μπαπέ, προκειμένου να γίνει ένας από τους παίκτες, πάνω στους οποίους θα «χτιστεί» η νέα Ρεάλ.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Μαδρίτης ενδιαφέρεται για το νέο μεγάλο αστέρι του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ρεάλ είχε κάνει κρούση στη Μονακό και πριν δύο χρόνια, όταν ο παίκτης αγωνιζόταν στο Πριγκιπάτο, ωστόσο εν τέλει ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής προτίμησε για νέα του ποδοσφαιρική κατοικία το το «Παρκ Ντε Πρενς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση που η «βασίλισσα» καταφέρει να κάνει δικό της τον Εμπαπέ με αυτό το αστρονομικό ποσό, τότε θα έχει επιτύχει και την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Κι αυτό γιατί το ρεκόρ αυτό κατέχει μέχρι στιγμής η Παρί, όταν απέκτησε τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα αντί 222.000.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης