Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2021 σκορπώντας χάρα, στα εκατομμύρια των οπαδών του και των Λος Μπλάνκος, σε όλο τον κόσμο. Οι οικονομικοί όροι της νέας συμφωνίας, δεν έγιναν γνωστοί, αλλά θεωρείται σίγουρο, πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ισπανικής ομάδος (και ίσως και του κόσμου), στην οποία απ’ ότι φαίνεται, θα ολοκληρώσει την καριέρα του.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ, έπαιρνε για το προηγούμενο συμβόλαιο που είχε υπογράψει μέχρι το 2018, έναν μηνιαίο μισθό της τάξεως των περίπου 17 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία της ισπανικής εφημερίδας Marca.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, τώρα θα παίρνει κάτι περισσότερο.

Σήμερα στις 2:30 μ.μ. θα παρουσιαστεί κι επισήμως, η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, στην παρουσία του Φλορεντίνο Πέρεθ,(Πρόεδρος της Ρεάλ), με τον Πορτογάλο κάτοχο τριών Ballon d’Or (είναι πιθανό να κερδίσει και το Ballon d’Or του 2016), να τελειώνει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, στις 30 Ιουνίου του 2021, οπότε και θα έχει συμπληρώσει τα 36 του χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης