Έτοιμη να… τινάξει την μπάνκα στον «αέρα» και να δημιουργήσει ένα… ονειρεμένο, επιθετικό δίδυμο απ’ την επόμενη κιόλας χρονιά εμφανίζεται η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, μετά τη «διασφαλισμένη» υπογραφή του Κιλιάν Εμπαπέ ως ελεύθερου απ’ την Παρί Σεν Ζερμέν, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Ντόρτμουντ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ για να γίνει «κάτοικος» Μαδρίτης!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Marca» οι συζητήσεις της διοίκησης της «βασίλισσας» με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και τους Βεστφαλούς έχουν ήδη ξεκινήσει, με τη Ρεάλ να προσφέρει συνολικά 350 εκατ. ευρώ (!) για να ολοκληρώσει ένα απίστευτο deal.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το συγκεκριμένο ποσό, τα 130 εκατ. ευρώ αφορούν στην καταβολή της ρήτρας των 75 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του διεθνούς Νορβηγού μέσου με τη Ντόρτμουντ και τα υπόλοιπα 55 εκατ. ευρώ θα πληρωθούν σε προμήθειες (μπόνους υπογραφής) προς τον ατζέντη του παίκτη Μίνο Ραϊόλα και τον πατέρα του Χάαλαντ.

Από εκεί και πέρα, οι «μερένχες» θα «δεσμεύσουν» 220 εκατ. ευρώ για 6ετές συμβόλαιο προς τον 21χρονο επιθετικό, με τις ετήσιες αποδοχές του να είναι κλιμακωτά αυξανόμενες.

Μοναδικός «αντίπαλος» αυτή τη στιγμή για τη Ρεάλ δείχνει να είναι η Μάντσεστερ Σίτι, αν κι απ’ το περιβάλλον του παίκτη «διαρρέεται» πως ο ίδιος θα προτιμούσε για προσωπικούς λόγους να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δε πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ σκοπεύει να βγάλει στο «σφυρί» τους Αζάρ και Γιόβιτς για να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό απ’ τα χρήματα που θα επενδυθούν πάνω στις μεταγραφές των Χάαλαντ και Εμπαπέ, ενώ η ολοκλήρωση των συμβολαίων των Μπέιλ, Μαρσέλο και Ίσκο το προσεχές καλοκαίρι, θα «ελευθερώσει» ένα τεράστιο ποσό απ’ το μισθολόγιο της «βασίλισσας» με τα συγκεκριμένα χρήματα να «πέφτουν» πάνω στους δύο μεγάλους άσους της «νέας γενιάς».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης