Ο Ζινεντίν Ζιντάν τον έχει βάλει στο στόχαστρό του από τον περασμένο Απρίλιο και η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει διατεθειμένη να του κάνει το… χατίρι, καταθέτοντας πρόταση στη Μπάγερν Μονάχου για τη απόκτηση του Ντάβιντ Άλαμπα.

Το συμβόλαιο του πολυσύνθετου αμυντικού των Βαυαρών ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και η πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα οι πρωταθλητές Ευρώπης να αποσυρθούν από τις συζητήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την απόκτηση του 28χρονου Αυστριακού άσου ερίζουν και οι Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο ο ίδιος δείχνει προτίμηση στους Μαδριλένους, με τους οποίους έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις ο ατζέντης του Πίνι Ζάχαβι.

Ο τελευταίος πάντως τα έχει ήδη «σπάσει» με την Μπάγερν, όπως φάνηκε κι από την προ ημερών «οργισμένη» τοποθέτηση του προέδρου της Ούλι Χένες στα γερμανικά ΜΜΕ: «Ο Ζαχάβι λέει ανοησίες όλη την ώρα, είναι τρέλα. Είναι ένα άπληστο… πιράνχα. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τι θέλει να ανανεώσει ο Άλαμπα. Ο αθλητικός διευθυντής μας Χασάν Σαλιχαμίντζιτς έχασε την υπομονή του σε μία από αυτές τις συναντήσεις» τόνισε, με τα αθλητικά ΜΜΕ της χώρας να επισημαίνουν πως οι αρχικές αξιώσεις του ξεπερνούσαν τα 25 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης