Έπειτα από 9 χρόνια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ο Κασεμίρο ετοιμάζεται το εφετινό καλοκαίρι να βάλει… τίτλους τέλους στη σχέση του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «UOL Esporte», το οποίο επιβεβαιώνουν όλα τα μεγάλα ισπανικά ΜΜΕ, η διοίκηση της «βασίλισσας» έχει αποφασίσει να βγάλει στο «σφυρί» τον 30χρονο Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό, σε μία προσπάθεια συνολικής «ανανέωσης» στη μεσαία γραμμή της ομάδας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κασεμίρο, που έχει κατακτήσει 16 τίτλους με τους «μερένχες» από το 2013 μέχρι σήμερα (4 Champions League, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 ευρωπαϊκά Super Cup, 3 πρωταθλήματα LaLiga, 1 Copa del Rey και 3 Super Cup Ισπανίας), έχει συμβόλαιο έως το 2025 με τη Ρεάλ, όμως οι Μαδριλένοι είναι έτοιμοι να ακούσουν προσφορές που θα ξεκινούν απ’ τα 50 κατ. ευρώ.

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως οι πρώτες ομάδες που έχουν κάνει ήδη… κίνηση προς τη Ρεάλ, είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουβέντους, την ώρα που η «βασίλισσα» έχει στραφεί στις περιπτώσεις των Τσουαμενί (Μονακό) και Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κασεμίρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης