Η εντυπωσιακή εξέλιξη του Ασράφ Χακίμι, στα (περίπου) δύο χρόνια που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Ρεάλ στη Ντόρτμουντ, είχε… ανοίξει την όρεξη μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Μπάγερν και η Γιουβέντους, που ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή Μαροκινό.

Βλέποντας την «πέραση» που έχει ο 22χρονος άσος, η «βασίλισσα» έσπευσε να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, το οποίο δεσμεύει τον παίκτη με τον σύλλογο της Μαδρίτης ως το 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το γεγονός δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι ο Χακίμι θα επιστρέψει το καλοκαίρι (όταν λήγει ο δανεισμός του) και θα «καπαρώσει» θέση στους «μερένχες», όμως πλέον ο όποιος ενδιαφερόμενος θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει.

Ο Χακίμι, ο οποίος γεννήθηκε στην Ισπανία από γονείς Μαροκινούς και αποτελεί προϊόν των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ, αποτελεί μία εξαιρετική λύση, καθώς μπορεί να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά (σαν αμυντικός, μέσος ή ακόμη και εξτρέμ), ενώ στη Ντόρτμουντ έχει χρησιμοποιηθεί και στα αριστερά, αλλά και στον άξονα.

Παρά τη μικρή ηλικία του έχει ήδη σημαντική εμπειρία, τόσο σε συλλογικό επίπεδο όσο και με την εθνική ομάδα του Μαρόκου, με την οποία συμμετείχε στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 60 εκατ. ευρώ, ενώ το προηγούμενο συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους είχε ισχύ ως το 2022.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης