Ο Ίκερ Κασίγιας έχει χάσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα στη Ρεάλ Μαδρίτης από την περυσινή σεζόν και αυτό το γεγονός τον έχει ενοχλήσει, καθώς στην καριέρα του δεν ήταν μαθημένος να είναι στον πάγκο.

Ο διεθνής Ισπανός γκολκίπερ μάλιστα δήλωσε δημόσια για πρώτη φορά πως εάν ως στο Γενάρη συνεχίζει να είναι στη σκιά του Λόπεθ, θα σκεφτεί να ζητήσει μεταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν ένας παίκτης δεν παίζει τότε αρχίζει να σκέφτεται τι θα αποφασίσει. Είμαι άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Δεν έχω παίξει εννέα μήνες και δεν είμαι ρομπότ. Φυσικά και θέλω να μείνω στην ομάδα και να κερδίσω περισσότερους τίτλους με την Ρεάλ. Είμαι στην ομάδα από μικρός αλλά θα έρθει μια μέρα που θα πρέπει να πάρω τις αποφάσεις μου», τόνισε αρχικά ο Κασίγιας και συνέχισε:

«Αυτή την στιγμή απόφασή μου είναι να μείνω και να παλέψω ώστε να παίζω κάθε μέρα. Εάν δεν ήμουν σίγουρος γι’ αυτό θα έλεγα στον πρόεδρο να με παραχωρήσει το καλοκαίρι.

Όμως αν σε τρεις μήνες τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και με ρωτήσετε ξανά το ίδιο, τότε θα σκεφτώ να αποχωρήσω», πρόσθεσε ο 32χρόνος τερματοφύλακας, το συμβόλαιο του οποίου με τη Ρεάλ εκπνέει το 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης