Ο Τόνι Κρόος αποκάλυψε ότι θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνίζεται από το 2014, και δεν σκέφτεται τη μετακίνησή του σε άλλη ομάδα πριν αποχωρήσει από τον αθλητισμό, όπως δήλωσε στο Sky Sport News.

«Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ θέλω να τελειώσω την καριέρα μου», είπε ο τρεις φορές νικητής του Champions League με τη Ρεάλ, προσθέτοντας: «Ποια ημερομηνία ακριβώς; Δεν μπορώ να πω ακόμα. Ίσως το 2023, ίσως ένα ή δύο χρόνια αργότερα. Δεν γνωρίζω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 με την Εθνική Γερμανίας έθεσε τρία κριτήρια για να αποφασίσει το τέλος της καριέρας του: «Πρώτον, πρέπει ακόμα να αντέχω σε υψηλό επίπεδο. Δεύτερον το σώμα μου πρέπει να ακολουθήσει και τρίτον η επιθυμία και το κίνητρο να είναι τα ίδια με τα τωρινά. Πάντως έχω ακόμα συμβόλαιο μέχρι το 2023».

Ο Κρόος πρόσθεσε ότι έχει «μια απίστευτη σχέση με τον σύλλογο, την οποία δεν θέλω να διακινδυνεύσω με ένα παιχνίδι πόκερ για μια μεταγραφή». Στα 32 του, εξακολουθεί να είναι αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της Ρεάλ, έχοντας χάσει την έναρξη της σεζόν μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου λόγω τραυματισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης