Τις απουσίες των Τζέισι Κάρολ, Σέρχιο Γιουλ και Φελίπε Ρέγες επιβεβαίωσε ο Πάμπλο Λάσο, μία ημέρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ (26/12, 21:00, Novasports 1HD), για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Όπως εξήγησε, ο Κάρολ αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα και γι’ αυτό δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε τον Αργεντινό πόιντ γκαρντ Φακούντο Καμπάτσο καλύτερο του Νικ Καλάθη!

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Πάμπλο Λάσο τόνισε: «Είναι ένα περίπλοκο ματς. Κάθε παιχνίδι στη Euroleague είναι δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια γεμάτη ομάδα, που κινείται γύρω από τον Καλάθη. Σκοράρει με ευκολία και διαθέτει αθλητικούς παίκτες. Η ομάδα είναι καλή. Όμως, έχει κάνει κάποιες ήττες, γι’ αυτό και θα βρίσκει περισσότερο κίνητρο. Είναι ένα δύσκολο, περίπλοκο παιχνίδι, μακριά από την έδρα μας. Στη συγκεκριμένη έδρα έχουμε και καλές αναμνήσεις και κάποιες άλλες, όχι τόσο καλές. Σκέφτομαι μόνο για το παιχνίδι της Πέμπτης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πώς είναι να αγωνίζεσαι εν μέσω εορτών, σχολίασε: «Είναι ξεχωριστές αυτές οι ημέρες. Όμως, γνωρίζαμε το πρόγραμμα από την αρχή της σεζόν. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Αθήνα. Η Δευτέρα και η Τρίτη ήταν ελεύθερες, που συνήθως είναι “γεμάτες” ημέρες για το μπάσκετ. Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τις οικογένειές μας, παρά για εμάς».

Για τον Νικ Καλάθη ο Λάσο είπε: «Όλοι οι προπονητές πιστεύουν πως οι παίκτες που έχουν στη διάθεσή τους είναι οι καλύτεροι. Ο Καλάθης είναι εξαιρετικός κατά την άποψή μου, ένα σημείο αναφοράς! Όμως θεωρώ τον Καμπάτσο καλύτερο».

Για τις απουσίες της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ επισήμανε: «Ο Γιουλ, ο Ρέγες και ο Κάρολ δεν θα αγωνιστούν. Θα ταξιδέψουμε με 13 παίκτες και θα αποφασίσουμε την ημέρα του αγώνα για τις τελικές επιλογές. Ελπίζουμε να επιστρέψει ο Κάρολ όσο πιο σύντομα γίνεται. Λείπει για ένα προσωπικό θέμα. Θέλουμε να τον έχουμε την Κυριακή μαζί μας. Όμως, είναι δύσκολο να ελέγξεις τα προσωπικά ζητήματα. Ο Ρέγες είναι καλύτερα, ελπίζουμε να επιστρέψει την Κυριακή. Ωστόσο, ο Γιουλ δεν θα τα καταφέρει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, για το νικηφόρο σερί της ομάδας του, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης υπογράμμισε: «Τα σερί κρύβουν και κάτι αρνητικό. Όσα περισσότερα ματς κερδίζεις, τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι στην επόμενη ήττα σου. Θα ήθελα να περάσουμε καιρό, δίχως ήττα, αλλά είναι κάτι σύνθετο. Στην πραγματικότητα, έχουμε πετύχει ένα σημαντικό αριθμό νικών, που μας έχουν φέρει ψηλά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης