Αποφασισμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα προκειμένου να φέρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τον Γκάρεθ Μπέιλ  δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πιο συγκεκριμένα η βασίλισσα προσφέρει πάνω από 100 εκατ. ευρώ (!) για να πάρει από την Τότεναμ τα δικαιώματα του Ουαλού άσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ναι καλά διαβάσατε..  Η ομάδα της Μαδρίτης δεν το βάζει κάτω και, παρά τις συνεχείς αρνήσεις των «πετεινών» και εξακολουθεί να τους πιέζει, προκειμένου να ανάψουν το πράσινο φως για την αποχώρησή του, σύμφωνα με τα ισπανικά και βρετανικά ΜΜΕ.

 Ο 24χρονος αριστερός διεθνής μέσος παραμένει πάντα ο βασικός «στόχος» της ισπανικής ομάδας και τις επόμενες ημέρες φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει νέα πρόταση «μαμούθ» για την απόκτησή του, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και προκαλώντας.

Η διοίκηση της Ρεάλ, λοιπόν, είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ουαλό σταρ και γι΄αυτό θα ανεβάσει την προσφορά της, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των «μερένχες» και ιδιοκτήτης (μεταξύ άλλων) κατασκευαστικής εταιρείας, Φλορεντίνο Πέρεθ, προσφέρει στην ομάδα του Λονδίνου τους Ανχελ Ντι Μαρία και Φάμπιο Κοεντράο, συν ένα ποσό πάνω από 60 εκατ. ευρώ για να ολοκληρώσει τη «συμφωνία του αιώνα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγλική εφημερίδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης