Στα γήπεδα με την καλύτερη ατμόσφαιρα της Euroleague κατατάσσει το ΟΑΚΑ ο Γκάμπριελ Ντεκ. Ο Αργεντινός φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης εξήγησε, πάντως, πως δεν τον επηρεάζει ο θόρυβος που θα κάνουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, στην προσπάθεια της ισπανικής ομάδας να «σκουπίσει» με 3-0 τη σειρά την Τρίτη (23/4, 21:00, Novasports 1HD). Στην αποστολή των Μαδριλένων συμπεριλήφθηκε και ο Σέρχιο Γιουλ, ο οποίος όμως δεν θα αγωνιστεί στο Game 3.

O Γκαμπριέλ Ντεκ δήλωσε: «Δεν θα πάμε να παίξουμε σκεπτόμενοι το 2-0. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα και θα πρέπει να μπούμε με την ίδια νοοτροπία που είχαμε και στα δύο ματς της Μαδρίτης. Περιμένουμε ένα κατάμεστο γήπεδο και μια όμορφη ατμόσφαιρα, αλλά είμαστε στα πλέι οφ και αυτό είναι φυσιολογικό. Η άμυνα θα παίξει και πάλι καθοριστικό ρόλο, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς καλούς παίκτες, ενώ θα πρέπει να ελέγξουμε και τα ριμπάουντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, ο 24χρονος φόργουορντ είπε: «Είναι από τις πιο ωραίες ατμόσφαιρες που έχω παίξει το ΟΑΚΑ, είναι ωραίο να παίζεις σε τέτοιο περιβάλλον. Εγώ μένω συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και δεν με επηρεάζει αν έχει περισσότερο ή λιγότερο θόρυβο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, χωρίς να επηρεαστούμε από τίποτα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης