Ο Ζινεντίν Ζιντάν υποκλίθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τα τρία γκολ του Πορτογάλου άσου που οδήγησαν τη Ρεάλ στη νίκη με 3-0 επί της Βόλφσμπουργκ και την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

«Ο Κριστιάνο απέδειξε ότι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Όμως κι αυτός χρειάζεται τη βοήθεια των συμπαικτών του και την είχε. Και ο ίδιος στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια. Είναι ξεχωριστός γιατί μπορεί να βάλει τρία γκολ σε ένα τόσο καθοριστικό ματς», ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νιώθω ότι κάναμε καλή δουλειά. Δεν ήταν εύκολο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου κι αυτό που κατάφεραν. Μπήκαμε με μεγάλο πάθος στον αγώνα, αλλά χωρίς να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Ξέραμε πως έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί, γιατί δεν είναι εύκολο να βάλεις τρία γκολ σε αυτή την ομάδα», πρόσθεσε ο «Ζιζού» και κατέληξε: «Είναι η καλύτερη μέρα μου σαν προπονητής. Ξέρω πόσο δύσκολη δουλειά είναι και πρέπει να κρατάς πάντα την ψυχραιμία σου, σε νίκες και ήττες. Ξέρω πως έχω στα χέρια μου μια φανταστική ομάδα και συνεχίζω να μαθαίνω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης