Η Ρεάλ Μαδρίτης με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη γνωστοποίησε ότι ο αρχηγός της, Σέρχιο Ράμος (που είναι τραυματίας) διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ο παίκτης μας Σέρχιο Ράμος, έδωσε θετικό αποτέλεσμα στην τελευταία εξέταση COVID-19 που πραγματοποιήθηκε», ανέφερε η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σημειώνει η ισπανική εφημερίδα Marca, ο Ράμος, δύσκολα να έχει έρθει σε επαφή με τους συμπαίκτες του, λόγω της απουσίας του, εξαιτίας τραυματισμού. Πήγε μόνο στο Valdebebas, για ατομική προπόνηση, προκειμένου να ανακάμψει από τον τελευταίο μυϊκό τραυματισμό του.

Ο Ράμος τραυματίστηκε μετά τον αγώνα της Ισπανίας με το Κόσοβο, στον οποίο έπαιξε τα τελευταία λεπτά. Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες και ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του είναι περίπου ένας μήνας.

Ο Σέρχιο Ράμος, ανεξάρτητα από το αν είναι ασυμπτωματικός ή όχι, θα απομονωθεί. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν το περασμένο Σάββατο στο Di Stéfano, για να ακολουθήσει το Clasico από τις εξέδρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος της αναμέτρησης βρέθηκε επίσης στη σήραγγα που οδηγεί στα αποδυτήρια. Δεν είναι ο μόνος παίκτης στην ομάδα που έχει διαγνωστεί με τον ιό αυτή την περίοδο, καθώς το ίδιο συνέβη και με τον συμπαίκτη του, τον Ραφαέλ Βαράν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης