Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκάρεθ Μπέιλ για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ράγιο Βαγεκάνο, καθώς τραυματίστηκε σε δάχτυλο του δεξιού του ποδιού.

«Έχουμε ένα πρόβλημα με τον Μπέιλ, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στο αριστερό πόδι» δήλωσε ο προπονητής της «βασίλισσας», Κάρλο Αντσελότι στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση που ο Ουαλός άσος δεν καταφέρει να αγωνιστεί τότε ο Ιταλός προπονητής θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τους Χάμες Ροντρίγκες και Ίσκο στη μεσαία γραμμή μαζί με τους Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς.

«Μπορούν να παίξουν και οι δύο (σ.σ. Χάμες και Ίσκο), επειδή έχουν παίξει μαζί πολλές φορές. Δεν είναι ένα ντιμπέιτ για τον Ίσκο ή τον Χάμες, αλλά ένα ντιμπέιτ για μια ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση.

Είναι πολύ δύσκολο να επιλέξεις ανάμεσα σε παίκτες τέτοιας ποιότητας, επειδή είναι δύο ολοκληρωμένοι παίκτες που μπορούν να παίξουν σε διάφορες καταστάσεις στον αγωνιστικό χώρο. Έχω την καλή τύχη να τους έχω και τους δύο, τι σπουδαίο πρόβλημα να έχεις!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης