Μετά από οκτώ σεζόν ήδη στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έχει κατακτήσει τα πάντα, ο Πάμπλο Λάσο έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασίας μέχρι το 2021.

Η πρόθεση της διοίκησης να παραμείνει ο Πάμπλο Λάσο στη «βασίλισσα» ήταν γνωστή, αλλά την Πέμπτη (29/8) επισημοποιήθηκε με τη σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Μαδρίτης. Ο Λάσο έχει οδηγήσει τη Ρεάλ στην κατάκτηση 17 τίτλων μέσα σε μία οκταετία! Συγκεκριμένα, ο Λάσο την ανέβασε δύο φορές στην κορυφή της Ευρώπης (2 τίτλοι Euroleague), ενώ υπό τις οδηγίες του κατέκτησε το Διηπειρωτικό Κύπελλο μία φορά, 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 5 Κύπελλα Ισπανίας και 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επί των ημερών του έχει αγωνιστεί σε 24 τελικούς από τους 33 στους οποίους διεκδικούσε να βρίσκεται. Έχει κοουτσάρει 626 παιχνίδια και είναι δεύτερος στη σχετική λίστα των προπονητών της Ρεάλ Μαδρίτης με τους περισσότερους αγώνες, πίσω από τον Λόλο Σάινθ (734 αγώνες).

Οι επιτυχίες του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης του χάρισαν δύο τίτλους ως κορυφαίος προπονητής της σεζόν στη Euroleagie (2015, 2018) και τέσσερις τίτλους ως κορυφαίος προπονητής του ισπανικού πρωταθλήματος (2013, 2015, 2016, 2018).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης